Kestävä kehitys

Kestävä kehitys – Hedelmästä lasiin

granaattiomenaArvomme

Sitoutuminen kestävään johtamiseen on keskeinen osa liiketoimintamme tarkoitusta, jonka mukaisesti tasapainotamme liiketoimintamme sosiaaliset, taloudelliset ja ekologiset vaikutukset.
Olemme myös vahvasti sisäistäneet toimintatapamme, jonka mukaan yritys ja sen työntekijät toimivat aina kestävällä ja sosiaalisesti vastuullisella tavalla.

Kestävän kehityksen strategiamme

Strateginen lähestymistapamme keskittyy kolmelle ydinsektorille: Tuotteisiin, lisäarvoketjuun ja ihmisiin, joissa pyrimme kestävän kehityksen kautta jatkuvaan edistykseen.
Tähän kuuluu myös kolme yrityksellemme välttämätöntä asiaa – hedelmien laatu, perheyrityksen arvot ja paikallinen solidaarisuus. Nämä tekijät heijastuvatkin laatimiimme ja toteuttamiimme kestävän kehityksen tavoitteisiin, aloitteisiin ja toimiin.

Liiketoimintamme tarkoitus

Tarjoamme ihmisille parasta hedelmistä osana terveellistä ja nautinnollista elämää. Tämä on Eckes-Graninin motto. Motto perustuu yhteiseen vakaumukseen ja henkeen, jonka mukaan ”Luomme yhdessä uusia ulottuvuuksia” sekä myös yrityksen luonteeseen ja sen työntekijöihin.

EGFin_strateginen_rakenne2